VM i Rørospols, og danseweekend!

VM i Rørospols, og danseweekend!

Weekenden 5-7 oktober 2007, så vil det bli danseweekend på Vauldalen Fjellhotell.

Hotellet som ligger ca 4 mil øst for Røros, rett v.svenskegrensa, er stedet for denne «happeningen» Her vil det komme norske og svenske orkestere, og selfølgelig glade dansere og publikum fra begge sider av grensen. Innlagt som en egen sak på lørdag, er VM i Rørospols. Her er det mulighet for ung og gammel, amatør, og viderekommende, dansere fra «hele verden» til å kaste seg ut i Rørospols, og bli bedømt av en jury. De vil danse til kjente orkester fra Rørosområdet. Ingen skal her føle seg for «amatør» til å bli med å danse. Dette er for alle 🙂 Det som «kreves» er: godt humør og gode dansesko! 🙂

Fredag kveld og lørdag kveld vil det bli dans for alle på STORT dansegulv! Vauldalen fjellhotell, kan nemlig stille med skikkelig dansegulv 🙂 Det vil bli swing, gammeldans og andre rytmer . Noe for enhver smak med andre ord.

Disse kommer: Dalakopa, Småviltlaget, Peder Person m.ork, Lazzie and The Lads, Grenselaget, Brekken Spellmannslag, Knallkameratene og Andreas Lunnan.

Så sett av denne weekenden i boka allerede nå, og bestill plasser. Det er flere bo alternativer.

Ta kontakt med Vauldalen Fjellhotell for mer info: 72413100 / post@vauldalenfjellhotell.no

Mer info kommer på Dalakopas hjemmesider etter hvert.


Stengt for kommentarer.