Stor konsertweekend med «Vindens Hjul» i 3 flotte kirker!!

Stor konsertweekend med «Vindens Hjul» i 3 flotte kirker!!

Helga 9 -11 juni settes det opp hele 3 konserter med denne gammeldansmessa, som vi har vært medvirkende på gjennom flere år. Denne gangen med noen nye artister på lista. Vi kommer tilbake med mer info, men se på spillelisten, der står det hvem som er med, bill.salg mm.

Fredag 9 juni er det konsert i Sandefjord kirke. kl. 19.00
Lørdag 10 juni: Tønsberg Domkirke kl 18.00
Søndag 11 juni: Skien Domkirke. kl 18.00

Medvirkende: Bel Canto, Dalakopa, Henning Sommero, Svein Børge Haugberg (sax/fløyte/klarinett), Helge Christensen (Percusjon), Kjetil Ertesvåg (solist fredag), Magne Fremmerlid (solist lørdag/søndag), Haugtussa (dansere), og så er det hyggelig å fortelle at Jon Pål Indreberg høyst sannsynlig også blir med oss på sax denne gangen 🙂


Stengt for kommentarer.