Vindens Hjul

Vindens Hjul

Vi har nå i løpet av to helger fått spille hele 4 konserter med denne forestillingen.

Under folkemusikkveka i Ål, var kirka smekkfull, og det tok utrolig lang tid før sistemann var ute av kirka etter konserten. Vi bruker å avslutte disse konsertene med å spille og synge oss ut av kirka, for derpå å stå, å spille i inngangspartiet til sistemann er ute. Det tok sin tid, men veldig hyggelig 🙂 (les lengre ned på siden)

Konsertene i Sandefjord, Tønsberg, og Skien ble litt mindre besøkt av publikum, men absolutt brukbart likevel, med Sandefjordkonserten som den best besøkte med ca 200 tilstede. Kjempefint sommervær, og fotball VM, får ta litt av skylda. Vi fikk oppleve 3 enormt flotte kirker, et «Bel Canto» i vanlig storslag :-), flotte solister, et spennende saxsamspill, da vi denne gangen hadde med oss to på sax, og en meget hyggelig og musikalsk percusjonist. (Navn etc. lengre ned på siden), og Henning, som alltid overasker med nye impulser og innslag!


Stengt for kommentarer.