Dansefestivalen 2006 på Sel ble nok en gang suksess.

Dansefestivalen 2006 på Sel ble nok en gang suksess.

Tusenvis besøkte dansefestivalen, og riktig mange møtte opp da Dalakopa dro igang på fredag ettermiddag. Det var faktisk applaus fra publikum som ventet på oss da vi ankom scena ved butikken for å rigge opp, før vi hadde spilt en eneste tone. Meget hyggelig velkomst fra et glitrende publikum. Mange gjengangere, og nye som kommer til Sel hver eneste gang vi spiller der. Tusen takk skal dere ha!

For vår gitarist Ole Anders, ble årets festival litt annerledes enn han hadde tenkt seg, da han hadde et arb.uhell to dager før Dalakopa skulle dra til Sel. Etter to sett på fredag, måtte han gi opp å kunne spille mer pga. kuttet han hadde pådratt seg i venstre pekefinger (trasig med fingerkutt for gitarister). Det blir spillefri for Ole noen uker, så kuttet kan gro og leges. Han lover å kommme sterkt tilbake 🙂

Når slike ting oppstår, er det godt å ha gode erstattere, og de som ble spurt stilte opp uten betenkningstid ved siden av spilleoppdragene de hadde med sine egne orkestere. Vi er Helge Møllmann (Småviltlaget), Arne Sigurd Haugen (Sven Nyhus Kvartett), og Haakon Renanger (Arnsteins) en stor takk skyldig for glitrende innhopp på kort varsel!!!


Stengt for kommentarer.