Nå kan du se oss på tv hver lørdagskveld hvis du vil!!

Nå kan du se oss på tv hver lørdagskveld hvis du vil!!

Nrk 2 sender hver lørdagskveld, etter midnatt «Danseband chat». Her kan du stemme på de orkestrene/artistene du vil se på skjermen. Nå er altså også vi Dalakopa – med der! Storstugguleken er låten som du får, og filmen er fra idylliske omgivelser i Øversjødalen. Følg med på rulleteksten, der står nummer du kan sende mld. til for å få sett videoen. Jo flere ganger du sender mld, eller jo fler som ønsker seg den, desto større er sjangsen for å få sett den. Så kjære venner: Benk dere foran skjermen og ønsk dere Dalakopa hver eneste lørdagskveld utover høsten 🙂 (hvis dere ikke er å danser til oss et eller annet sted da) Sånn stemmer du: Du sender textmld. der du skriver: 5225 og sender til 1987.


Stengt for kommentarer.