Rørosmartnan 2007

Rørosmartnan 2007

«Vindens Hjul» med «BEL CANTO».

Fredag 23 februar, så er det igjen mulighet for å oppleve den helt spesielle gammeldansmessa » Vindens Hjul» i Bergstadens Ziir.

Etter mange henvendelser fra publikum, så har vi funnet ut at vi vil sette opp igjen denne helt spesielle konserten under martnan.

I tillegg til «Dalakopa», så vil det meget dyktige koret » Bel Canto», fra Sandefjord komme til Røros og delta på konserten. Bare dette er vel verdt turen til kirka denne kvelden.

Henning Sommero, og Jon Pål Inderberg,vil komme til Røros direkte fra konserter i Russland, og våre lokale prisbelønte storspellmen: Olav Mjelva, og Leif Ingvar Ranøyen vil delta på konserten. Fra Sandefjord kommer saxofonisten Svein Børge Haugberg,og Olav Nyhuser klar som sangsolist. Hans malmfulle barytonstemme har fyllt Røroskirka mange ganger, og nå er han klar for en ny deltagelse i Vindens Hjul. Roar Sundt, som har vært med som trommeslager/percusjonist på de fleste Dalakopas plater vil denne gangen være Percusjonist i messa. Fra barneskolen, vil det komme et barnekor, og sist men ikke minst, så er de unge musikerene: Hans Jacobsen, KaiAndre`Rønningen, og Bård Håvard Solli også klare for konserten. og det vil kanskje også dukke opp overaskelser – hvem vet? 🙂

Dette skulle borge for en meget variabel, og spennende konsert!!

Som kanskje mange vet, så er galleriene i Bergstadens Ziir stengt, og dette medfører at det er begrenset med plass for publikum, da alle må sitte nede i kirka.

For de som vil sikre seg billetter til denne konserten allerede nå, så kan du ved å sende en mail, til oss i Dalakopa bestille/reservere bill. nå på forhånd. (off. billsalg, blir ikke før over nyttår)

Konserten begynner kl 19.30, og bill. koster kr. 200.-

BILLETTSALGET FOR BEGGE KONSERTENE ER IGANG!! (MAIL OSS OG BESTILL)


Stengt for kommentarer.