Rørosmartnan 2007

Rørosmartnan 2007

Rørosmartnan 2007 er over, og for Dalakopas del,så ble det nok en kjempemartna, tross rel. lite spilling. Vindens Hjul i Bergstadens Ziir ble en opplevelse nok en gang, for oss som musikere, med masse publikum, og utrolig dyktige og kreative medmusikanter, og sangere. En masse arbeid er lagt ned for å få dette i land, og da er det utrolig godt å se at det blir såppass vellykket. Takk til alle dere som bidro til en flott konsert!

Middagsdansen lørdag, der vi delte scene med Småviltlaget, ble også meget vellykket.Det formelig kokte på gulvet i Sangerhuset av danseglade. Flott å stå på scena å se den store ringen bevege seg rundt, uten at det blir kaos. Vi sees i sangerhuset lørdagen også neste år.

Bel Canto`s Prøysenkonsert lørdag ettermiddag, ble også godt besøkt, og at dette er et kor i det absolutte toppskiktet bevistede ettertrykkelig under konserten. Prøysens kjente melodier ble fremført med eleganse,sikkerhet, og en litt flørtende stil, og med en korklang vi sjelden hører. Steinar Brekken og Svein Børge Haugberg akkompagnerte koret på piano og sax, mens Nille Stramrud og Tor Arne Leberg fra Ringsaker fremførte vers og viser i beste Prøysenstil, og med den helt rette dialekta 🙂

Da er det et helt år til neste martna, men vi treffes da på forskjellige arenaer lenge før det!

NB! Nå er det lagt ut noen bilder fra årets mart’n under «Bilder»


Stengt for kommentarer.