Fantastisk kveld i Øversjødalen Samfunnshus

Fantastisk kveld i Øversjødalen Samfunnshus

Torsdagens olsokkonsert med «Dalakopahistorien i ord og toner gjennom 20 år», ble en stoor kveld. 🙂 Huset var smekkfullt av publikum, og iflg. arr. er det «bare» Åge Aleksandersen som har fylt huset med flere publikummere. Takk for at dere kom 🙂

Foruten vår musikkpresentasjon av musikk vi har brukt gjennom disse årene, og noen historier knyttet til dette, så hadde Jens stillt ut mye av sin samling av avisutklipp, bilder, plakater mm. En imponerende samling, med bl.a. ca 20 tykke bøker med utklipp. Utrolig!

Mange minner kom frem for oss igjen, da vi bladde gjennom dette. Ellers, så er premiesamlinga vår tatt godt vare på av Jens, og er utstillt i samf.huset. Svært mange benyttet muligheten til å se på dette på torsdag.

Bjørn Øversjøen ledet kvelden, og satte publikum i god stemning med sine historeier.

Flere gjester satte også sitt preg på kvelden med musikk, sang og skjetser. Takk for at dere bidro til å gjøre kvelden så vellykket!

Dalakopa tar nå en liten sommerferie fra musikken, men vi er tilbake den 8 september i Karlskoga i Sverige 🙂

Forts. god sommer!!


Stengt for kommentarer.