Vår nye plate er klar for salg!!

Vår nye plate er klar for salg!!

Cd`n som har fått navnet «Trø» er nå i handelen 🙂

Etter intensjobbing i studio med innspilling, mixing, mastering, coverarbeid, finansiering etc, så er plata endelig klar for våre kjøpere. Dalakopa har nå holdt sammen i ca 23 år, og dette er vår 9 (10)?… produksjon. Som vanlig vil publikum få høre den etter hvert så velkjente «Dalakopasounden», med Marys fløytekrydder på toppen. Det er umisskjennelig, når hele gjengen «Trør/Trår» til – om det svinger i i reinlender, – eller polstrøkk eller svever i lyrisk vals. Plata presenterer hele gruppa. smågrupper og solospill – og vi har også funnet plass til gjester 🙂

Hans-Lispers låter har fått en sentral plass på denne plata, – og ellers, har flere av gruppas medlemmer bidratt med egne komposisjoner. Vi har også latt «salmesykkelen» (trøorgelet) fått en sentral plass på denne produksjonen. Dette instrumentet har stått Bent nær i mange år, og nå har han fått «frie tøyler» med dette. Plata har 17 spor, så nå er det bare en ting å gjøre: LØP OG KJØP 🙂

Kommende helg: 4-6 juli, vil vi presentere og selge plata i Delsbo (Sverige), og i Norge kommer vi til å gjøre det sammen under «Dansefestivalen» på Sel 11-13 juli. Håper å se mange der 🙂


Stengt for kommentarer.