Vellykket dansefestival på Sel

Vellykket dansefestival på Sel

Nesten 19000 billetter ble solgt på årets dansefestival på Sel og det er ny publikumsrekord.

Vi i Dalakopa fikk lørdag formiddag være med og spille foran et tog på over 600 danseglade som kom gående og dansende fra Jørundgard til butikken. Dette var kanskje verdens lengste dansetog ???

For Ole Anders, og også for oss andre i gruppa, ble denne helga noe spesiell i og med at dette var siste spillingen hans som hovedgitarist i gruppa. Ole kommer til å bli sårt savnet i gruppa. Han har vært hovedadministrator og vi vil si selve krumtappen i Dalakopa.Vi vil takke deg Ole for alle de år du har stått på for oss og for alle de trivelige og uforglemmelige stundene vi har fått ha sammen med deg i alle disse årene.

Ole har heldigvis sagt seg villig til å steppe inn dersom han har mulighet, og inntil vi har funnet ny gitarist. Så Ole blir nok å se i gruppa heretter også, om ikke på samme måten som før. Og det er vi veldig, veldig takknemlig for.

På Sel i helga ble Ole utnevnt til æresmedlem av Dansefestivalen.


Stengt for kommentarer.