Martnaskonsert!!

Martnaskonsert!!

Dalakopa trår til med ny martnaskonsert under Rørosmartnan 2023! Lørdag i Martnan er den «femte martnasdagen», og også tittelen på en fantastisk fin reinlender som vår Oline Sofie har laget ❤

Her vil det bli gjenhør med noe av musikken som Dalakopa spilte for mange år siden, og som kanskje ikke er spilt og hørt på lenge… Noen «slagere» kommer vi nok heller ikke utenom.

Gjest(er) på konserten er Bengt Åke «Bengan» Janson. Bengan er en svensk topp trekkspiller/pianist/sanger (også kjent for sine mange TV- opptredener). Han spiller svensk folkemusikk, svenske ballader, pop, rock og jazz, og har opptrådt med artister som Kalle Moraeus, Anne Sofie von Otter, Björn Skifs, Loa Falkman og Allan Edwall. Moraeus og Janson utgjør duoen Kalle & Bengan, og kanskje vil du også få høre «unikt» samspill mellom Bengan og vår egen Bent i vår konsert. I tillegg, kan det hende at Bengan tar med sin svært talentfulle sønn Allan og sin fru Eva på konserten også – det er bare å vente i spenning 😉

Sett av datoen 25. februar kl. 19.00, og bestill billetter HER.


Stengt for kommentarer.