Dalakopa i Gamle Logen i Oslo!!

Dalakopa i Gamle Logen i Oslo!!

Lørdag 22. april spiller vi til dans i ærverdige Gamle Logen i Oslo! Dette fantastiske bygget på Grev Wedels plass har huset små og store arrangementer siden 1836. Lokalet ble bygd som frimurerlosje, konsert- og festivitetslokale. Her har store musikere spilt opp gjennom årene, og kongelige har svingt seg på parketten. Og nå skal altså Dalakopa fylle ballsalen med tradisjonsmusikk 🙂

Arrangementet er en del av Landsmøtet til FolkOrg, som pågår hele helga 21.-23.april. Lørdag 22.april, kl 18:00 blir det middag, dans og sosial samvær i Gamle Logen. Det blir et konsertforedrag om Myllarguten, ved Per Anders Buen Garnås, og dans til Dalakopa og flere spellmenn. Mange gode grunner til å ta turen til Gamle Logen denne kvelden altså! Flere detaljer rundt middagsbestilling og priser, finnes på FolkOrgs webside om Landsmøtet.


Stengt for kommentarer.